avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general D112 rectificativa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

D112 rectificativa

Buna ziua,

Cine poate sa ma ajute cu o informatie legata de validarea D112...de ce imi da eroare la toate creantele completate? este vorba despre un contract de mandat pt cenzor ...la erori imi zice ca valoarea este mai mare sau mai mica decat cea pe care am introdus-o eu...multumesc
Cel mai recent răspuns: euely , utilizator 22:32, 28 Iunie 2016
Buna ziua,
Ati completat formularul de pe ANAF sau generata de un program?
Aveti ultima versiune?
Diana.
Buna ziua. D112 o genereaza un program de asociatii si este actualizate mereu. Multumesc
Aveti ultima versiune de duk integrator?
Oare nu trebuia sa schimbati valoarea salariului minim de la 1 mai la 1250?
Nu stiu daca are legatura cu cenzorul, dar la noi la birou am avut erori din program daca nu a fost schimbat salariul minim.
Nu stiu ce este duk integrator...si in legatura cu salariul nu stiu daca asta ar fi problema, deoarece salariul cenzorului nu s-a schimbat de la 1 Mai. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare soft declaratia 112  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [u]La Declaratia 112: s-au modificat in ultimele 2 zile softurile A - de incarcare si validare date si J - de validare date din fisier XML, pentru formularul ... (vezi toată discuția)
Eroare depunere bilant prest prest Buna ziua. Am depus bilantul pt.o firma care in anul 2012 nu a avut activitate. Bilantul este validat,nu sunt erori la validare,insa cand am scos recipisa am ... (vezi toată discuția)
Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)