avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inchiriere teren din domaniul privat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inchiriere teren din domaniul privat

Buna ziua

A-si avea o intrebare ,la care v-as ruga sa-mi raspundeti.
Un teren din domeniul privat,al unei comune,este solictat de 2 persoane,unul ptr inchiriere,altul ptr cumparare.
Consiliul local,a aprobat de principiu,aceste doua cereri,doar dupa ce se va afla situatia juridica a terenului,dupa care il scoate la licitatie.Pana aici totul este corect.Numai ca unul dintre solicitanti doreste sa construiasca un depozit de lemn gater.
Terenul se afla in centrul satului,foarte aproape de un parau,ce trece prin sat,si pe langa drumul comunal.Acolo se afla un grup de locuinte,care vor fi deranjate de acel depozit cu deprecieri la garduri si la consolidarea cladirilor.
Eu,fiind in cauza,m-am gandit sa fac o notificare catre consiliul local sa opreasca scoaterea la licitatiei,intrucat,acel depozit nu poate obtine aviz de la mediu,ape,sau de la garda forestiera,ptr ca va fi construit nelegal din punct de vedere al legislatiei ,si deranjeaza cetateni din zona.
Spuneti-mi dvs,daca am procedat corect,sau exista alta cale de atac,

va multumesc anticipat Ghita Niga
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2016
gheniga, utilizator

Alte discuții în legătură

Inchirierea unui teren din domeniul privat al comunei gheniga gheniga Buna ziua Am si eu o intrebare,in legatura cu inchirierea unui teren din domaniul privat al unei primarii. Se poate ca dupa licitatia de inchirierii a unui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o speta, va rog sa ma ajutati cu sfaturi: -casa ... BCM01 BCM01 Buna ziua, am o speta, va rog sa ma ajutati cu sfaturi: -casa bunicii era pe malul unui parau, casa din anii 40, nelocuita, dar locuibila. Consiliul ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! imi crapa casa Mianchis Mianchis Buna seara, Am o casa in centrul satului. Terenul din spatele casei apartine Primariei, iar de aprox. o luna pe acest teren, la numai cativa metri de casa, ... (vezi toată discuția)