avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa de mediu neplatita-hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa de mediu neplatita-hotarare judecatoreasca

Buna ziua! Am urmatorul caz: am cumparat o masina inmatriculata prima data in Romania in 2011, neplatita taxa de prima inmatriculare/mediu deoarece a avut hotarare judecatoreasca obtinuta in 2011. In 2012 masina a fost confiscata apoi scoasa la licitatie in 2016 de Anaf. Acum stiu ca s-au modificat reglementarile in 2013 privind taxa de timbru de mediu..intrebarea mea este..trebuie sa platesc taxa de timbru de mediu sau as putea sa ma folosesc de acea hotarare ca sa o pot inmatricula pe mine?

Alte discuții în legătură

Înmatriculare auto pe numele meu a unei maºini confiscate de vama si scoasa la licitaþie de catre anaf ,cumparata de mine. dancristian91 dancristian91 Buna ZiuaÎ Înmatriculare auto pe numele meu a unei maşini confiscate de vama si scoasa la licitaţie de catre ANAF ,cumparata de mine. Maşina a fost ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto masina confiscata de vama si scoasa la licitatie de catre anaf VladDan17 VladDan17 Înmatriculare auto masina confiscata de vama si scoasa la licitatie de catre ANAF - masina are carte de identitate si numere de italia, Inspectoratul ... (vezi toată discuția)