avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare auto masina confiscata de vama si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare auto masina confiscata de vama si scoasa la licitatie de catre ANAF

Înmatriculare auto masina confiscata de vama si scoasa la licitatie de catre ANAF
- masina are carte de identitate si numere de italia, Inspectoratul Judetean de politie mi-a zis ca masina a fost furata din Italia, a fost confiscata si dupa 4 ani, adica acum este scoasa la licitatie de ANAF.
Question: Se poate inmatricula masina?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:26, 9 Iulie 2016
Chiar daca obtineti act de adjudecare vehicul,veti intampina greutati mari in ceea ce priveste certificatul fiscal
Daca vehiculul a avut proprietar italian,care a declarat masina furata,garantat a radiat-o din evidenta fiscala,deci nu va poate prezenta certificat fiscal obligatoriu pentru inmatriculare in Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto ex corp delict. MihaiRoman MihaiRoman Buna ziua! Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: Am o masina inmatriculata in tara X cumparata la o licitatie din tara Y, (masina ex corp delict, ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto pe numele meu a unei maºini confiscate de vama si scoasa la licitaþie de catre anaf ,cumparata de mine. dancristian91 dancristian91 Buna ZiuaÎ Înmatriculare auto pe numele meu a unei maşini confiscate de vama si scoasa la licitaţie de catre ANAF ,cumparata de mine. Maşina a fost ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa inmatriculez mașina? AdrianMihaiAlina AdrianMihaiAlina Buna ziua. Anul trecut în luna august am cumpărat o mașină fără să fac contract de vanzare-cumparare. Nu am cumpărat mașină de la proprietar, în 30 ... (vezi toată discuția)