avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... discutii juridice - cumul de functii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

discutii juridice - cumul de functii

Sunt Presedintele Asociatiei de Proprietari.In adunarea generala am fost propus sa ma ocup de problemele administrative tehnice,si sa angajam un contabil casier.Care este forma legala de a putea sa ma ocup de problemele tehnice ale blocului,trebuie sa+mi dau demisia din functia de presedinte,sau pot sa cumuley functiile.va multumesc.Mentioney ca nu am atestat de administrator,ma bucur doar de increderea Asociatiei de proprietari.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: popaion2019 , utilizator 06:43, 28 Iunie 2016
Pai va ocupati de problemele de ordin tehnic atunci cand se ivesc. Nu va trebuie sa va dati demisia, daca asa ati convenit de comun acord. Cumulati si functia de presedinte cu aceea de gospodar. Nu va trebuie atestat pentru asta.
Va multumesc pt.raspunsul promt,este important pt,mine sa fiu in legalitate.
Doresc sa mai mentionez ca noul adm.propus este femeie,ea ocupanduse de casierie si contabilitate,iar eu de toate celelalte probleme,salariul aprobat pt.administrator,impartindu-se in doua.Va multumesc pt.rabdarea dv.
Cu toata stima,Adunarea Generala sau Com.ex.trebuie sa aprobe? Va multumesc.
Nu,
...va organizati dv. cu administratora, cine, ce face.

Alte discuții în legătură

La ce documente de la asociatia de proprietari se ataseaza demisia presedintelui de asociatie? cornelia08 cornelia08 Ma intereseaza daca cererea de demisie a presedintelui de asociatie se inregistreaza intr-un registru al asociatiei si la ce documente se ataseaza dupa ... (vezi toată discuția)
Atributiuni presedinte Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu O asociatie de proprietari are hotararea adunarii generale de a pune presedintele sa se ocupe de toate problemele administrative, cu exceptia partii de ... (vezi toată discuția)
Demisie din comitet ContSters122354 ContSters122354 BUN GASIT, Pt demitere din comitet se face cerere scrisa ,sau pur si simplu demisionezi? Ca si reprezentant de scara am fost propusa sa fac parte din ... (vezi toată discuția)