avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar refuzat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar refuzat

Buna ziua.
Am facut o cerere de imprumut la banca. Mi-a fost refuzata pe motiv de instabilitate financiara. Nu am alte rate la alte credite, toate au fost achitate. Salariul era bun pentru suma pe care o vroiam, mi-a spus si ofiterul de credit acest lucru. Pur si simplu nu mi s-a acordat. Am avut mai multe credite la institutii financiare nebancare in ultima perioada, ultimele doua le-am achitat cu doua zile inainte sa fac cererea de imprumut. Poate fi aceasta cauza respingerii? Ce ar trebui sa fac ca pot lua un credit ?
Cel mai recent răspuns: doru88 , utilizator 18:23, 27 Iunie 2016
Habar nu am, dar v-aș sugera să consultați un specialist in creditare.
Am inteles, va multumesc mult pentru raspunsuri. Singura solutie este sa mai incerc si alte banci, daca nu, pur si simplu cred ca trebuie sa astept o perioada. O seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut intre doua societati comerciale SorinaS SorinaS O societate comerciala rezidenta poate incheia un contract de imprumut cu unul din actionari? Actionarul in speta, este tot o societate comerciala rezidenta. ... (vezi toată discuția)
Ifn se foloseste de codul de securitate de pe spatele cardului pentru a-si insusi imprumutul restant Catalina_P Catalina_P Buna ziua, In urma cu mai mult de 1 an, am facut un imprumut rapid on-line, avand nevoie urgenta de bani. Nu am reusit sa il achit la timp si, fiind dobanda ... (vezi toată discuția)
Credit pers juridica daca administratorul figureaza la biroul de credite lackoka lackoka buna seara citisem mai demult ca daca esti in biroul de credit ca persoana fizica,daca esti actionar la o firma ,respectiva firma poate lua imprumut. asadar ... (vezi toată discuția)