avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Falsuri in inscrisuri oficiale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Falsuri in inscrisuri oficiale

In cadrul unui proces de partaj, partea adversa a depus la dosar doua "extrase bancare" cu semnatura si stampila bancii fara a se vedea cine este proprietarul contului, modificate si listate in format landscape niste sume intrate in perioada anterioara casatoriei noastre , sume care l-ar putea avantaja sa demonstreze ca bunul care face obiectul paratjului ar fi pututr fi achizitionat de el, in timp ce in perioada casatoreiei noastre nu a depus nicio adeverinta de venit, pentru ca opur si simplu a fost intretinut. Cum pot demonstra in instanta ca inscrisurile acele sunt false, desi asta se vede cu ochiul liber? o banca nu ar elibera niciodata un extras fara denumirea titularului de cont? Cum pot demenstra ca s-a folosit de o semnatura scanata a bancii pentru a depune acele falsuri?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:29, 28 Iunie 2016
Va inscrieti in fals.

Cititi in acest sens prevederile art. 301, 302 , 303 , 304 ... din codul de procedura civila.
Va multumesc frumos...i
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2016
Lavinia Mustata, Contabil
Dacă înscrisul e fals invocați i fata instantei.

E posibil sa nu fie vorba de un fals.
O sa vedeți la judecata exact ce este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs nemotivat avocatul meu nu a motivat recursul in termenul prevazut de lege. am vazut ca unele dintre motivele de recurs sunt luate in considerare din oficiu de catre ... (vezi toată discuția)
Chirias care emite chitante false mvsilviu mvsilviu In data de 30/06/2008 am incheiat un contract de inchiriere al unui apartament (al carui proprietar sunt impreuna cu mama) pe o perioada de 5 ... (vezi toată discuția)
Posibil caz de competenta dna? Nina1 Nina1 Buna ziua S-a infiintat o societate comerciala tip srl - microintreprindere pe baza unei Procure semnata in fals prin contrafacerea semnaturii mele. Prin ... (vezi toată discuția)