avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Comisie receptie la terminarea lucrarilor
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Comisie receptie la terminarea lucrarilor

Buna ziua,

Sunt manager proiect din partea investitorului la o lucrare care s-a terminat in urma cu o luna; in aceasta calitate am supervizat lucrarile si am semnat pentru certificatele interimare de plata.
Intrebare: avand in vedere cele de mai sus, pot fi numit presedinte de comisie de receptie ? Nu sunt intr-un conflict de interese ? Daca nu am dreptul sa particip in calitate de presedinte, m-ar interesa articolul de lege care imi interzice acest lucru.

Multumesc,

danpoe
Cel mai recent răspuns: danpoe , utilizator 09:52, 30 Iunie 2016
In comisia de receptie investitorul trebuie sa numeasca un reprezentant, in HG 273/1994 nu se precizeaza ce calitate trebuie sa aiba sau daca a avut acest reprezentant in executia si urmarirea proiectului.
In plus din comisie face parte in calitate de invitat reprezentantul ISC care are un cuvant greu de spus in admiterea sau respingerea receptiei.
In opinia mea nu exista un conflict de interese, in schimb va trebui sa justificati supervizarea lucrarilor care nu au fost executate corespunzator dpdv al ISC.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comercial- obligatie de a face ContSters189303 ContSters189303 Buna ziua, In cazul unui contract de antrepriza, beneficiarul refuza sa semneze situatia de lucrari, procesul verbal de receptie finala dupa ce antreprenorul ... (vezi toată discuția)
Receptia finala a demolarii dianasandu dianasandu Buna ziua. Rog pe cei ce au cunostinte in domeniu sa ma ajute cu un raspuns la intrebarea: este necesar ca, din comisia de receptie, la receptia finala a ... (vezi toată discuția)
Neconvocare comisie receptie anna2000 anna2000 conform hg 273/1994 am comunicat investitorului data terminarii lucrarilor si am solicitat convocarea comisiei de receptie. vremea trece, comisia ... (vezi toată discuția)