Bunza ziua,
Cui ma pot adresa?
Povestea este lunga si am sa incerc sa relatez doar ce este important.
Intr-un apartament al unei case nationalizate,cateva familii de romi,au ocupat spatiul abuziv.Mentionez ca in acel apartament mai lociueste o familie(o vaduva cu 2 fiice,terorizate de acesti...invivizi de etnie roma; acestia le-au intrerupt electricitatea...etc,etc).
In vila respectiva sta un singur proprietar(si acela nu a facut inca succesiunea),parintii mei(et 1) si acesti indivizi ce stau la comun si care nu achita nici un fel de plata catre vreo institutie publica(apa de exemplu).Mansarda aceste case este ocupata de alti indivizi de etnie roma.....Pentru acest imobil nu exista asociatia locatarilor.Politia nu intervine si atunci cand a fost cazul le-a dat cate un avertisment sau o amenda,spun ca nu au competenta de a expulza acesti oameni din acel spatiu...
Am facut palngeri la primarie(pt ca s-a ajuns in situatia de a ramane fara apa,cei de la Apanova au intrerupt distribuirea apei deoarece nu s-au efectuat plati ani de zile.....),am facut plangeri la politie...insa pana acum inteleg ca nu este de competenta nimanui sa vina cu un executor sa ii scoata afara .....
Sunt cum nu va puteti imagina,ingrozitor de nespalati,fac galagie si mizerie la orice ora in orice loc......stau adunati ciorchine in fata casei,cu paturile pe trotuare mancand seminte.....
Chiar nu exista solutie pentru a reveni la un trai normal si civilizat?
Astept parerile celor din domeniul juridic.
Va multumesc.
E a doua oara cand intervin pe acest forum pentru ca observ ca va certati in loc sa discutati normal. Nu e ok pentru omul care a pus intrebarea sa deviati de la subiect. Vrand-nevrand, el primeste alerte ca i s-ar fi raspuns in continuare. SI e enervat de faptul ca lumea vorbeste orice altceva.
Aveti de dsicutat subiecte noi, va rog sa o faceti in forumurile potrivite.
@Presedintele: va rog sa pastrati o atitudine politicoasa si orientata spre dialog, nu spre conflict.
Si este valabil petnru toti cei care, in loc sa argumenteze, prefera sa atace verbal oamenii cu care intra in dialog.
Dear madonna,
peraspera
Va propun sa adaugati argumente pentru a o convinge pe Madonna ca in Romania tiganii nu sunt discriminati, argumente pe care le vom trimite dupa ce le vom ... (vezi toată discuția)
Reactii vehemente
handsu
Ce parere aveti despre politica est-europeana (\"expusa\" de Madonna si urmata de reactii vehemente din partea publicului) privind minoritatea roma ? Trebuie ... (vezi toată discuția)