avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Telpark
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Telpark

Am gasit sub stergatorul de la parbriz o amenda pt sttionare fara abonament/plata, pe stradaX din Timisoara. Citind mai atent documentele am observat ca instiintare, in documentul cu care se face proba si unde este si foto cu auto parcat , la locul stationarii este completat "str X, Oradea". Deci in mod eronat apare alta localitate. Am vreo sansa sa castig daca fac contestatie? Ce ar trebui sa scriu, ca pv e completat eronat, sau ca nu am fost in Oradea? Multumesc

Alte discuții în legătură

Instiintare parcare anamaria27 anamaria27 Buna seara! In urma cu o zi am parcat pe locul unui vecin de bloc masina;seara cand am ajuns acasa in parbriz aveam lipita sub stergator o \\" ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare nutu_mutu nutu_mutu Buna ziua. Am si eu o rugaminte . Am o masina pe care o foloseste cumnatul meu . Am primit in data de 06.07.20011(data postei) un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Amenda in parbriz de la politia locala IovClaudiu IovClaudiu Salut. Astazi cand am iesit de la locul de munca am gasit in parbriz o instiintare de la politia locala sector 1 cu mesajul : [quot]\" Va comunicam ca in ... (vezi toată discuția)