Buna ziua.
Am si eu o rugaminte . Am o masina pe care o foloseste cumnatul meu . Am primit in data de 06.07.20011(data postei) un proces verbal de contraventie , intocmit in data de 01.07.2011 , de catre politia comunitara , prin care sunt amendat pentru faptul ca in data de 10.02.2011 am parcat intr-o anumita zona si nu am avu tichet de parcare . Nu am primit instiintare , cumnatul meu spune ca nu a gasit nici un fluturas pe parbriz , prin care sa i se aduca la cunostinta acest fapt , mai mult a zis ca merge si achita amenda ca , nu vrea sa se certe cu nimeni . Intrucat nu am incredere in sistemul de sanctionare al acestor politisti , iar la rubrica MARTOR au trecut << LA INTOCMIREA PVC TOTI CEI DE FATA ERAU AGENTI COSTATATORI>> , va rog sa-mi spuneti daca fac contestatie , am sanse de castig sau sa-l las sa plateasca amenda ?
Multumesc.
faceti contestatie in instanta. daca la fata locului agentul constatator nu gaseste persoana (soferul in flagrant) nu va poate da amenda ci este obligat satrimita la domiciliul proprietarului o instiintare in care spune ca la data x in locul x o persoana a parcat neregulamentar ....etc etc ...motiv pt care solicita poprietarului sa ii comunice sice a condus auto cu nr x in data de ..
neavand aceasta hartie pv va fi anult de instanta. faceti contestatie. iar faza cu martorii e si mai clar. nu poti sa inchei un pv doar tu cu colegul tau. si apoi cine stie ca dvs ati parcat acolo. e floare la ureche. contestati fara teama. nici nu va trebuie avocat. dar tb sa vina si cumnatul cu dvs la tribunal sa confirme ca dansul a condus si restul
Amenda abuziva
dana&16
Am parcat mașina în curtea interioara între blocuri unde parchează și locatarii și la plecare am găsit pe parbrizul mașinii înștiințare de amenda ... (vezi toată discuția)