avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare

Buna ziua.
Am si eu o rugaminte . Am o masina pe care o foloseste cumnatul meu . Am primit in data de 06.07.20011(data postei) un proces verbal de contraventie , intocmit in data de 01.07.2011 , de catre politia comunitara , prin care sunt amendat pentru faptul ca in data de 10.02.2011 am parcat intr-o anumita zona si nu am avu tichet de parcare . Nu am primit instiintare , cumnatul meu spune ca nu a gasit nici un fluturas pe parbriz , prin care sa i se aduca la cunostinta acest fapt , mai mult a zis ca merge si achita amenda ca , nu vrea sa se certe cu nimeni . Intrucat nu am incredere in sistemul de sanctionare al acestor politisti , iar la rubrica MARTOR au trecut << LA INTOCMIREA PVC TOTI CEI DE FATA ERAU AGENTI COSTATATORI>> , va rog sa-mi spuneti daca fac contestatie , am sanse de castig sau sa-l las sa plateasca amenda ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 09:48, 12 Iulie 2011
faceti contestatie in instanta. daca la fata locului agentul constatator nu gaseste persoana (soferul in flagrant) nu va poate da amenda ci este obligat satrimita la domiciliul proprietarului o instiintare in care spune ca la data x in locul x o persoana a parcat neregulamentar ....etc etc ...motiv pt care solicita poprietarului sa ii comunice sice a condus auto cu nr x in data de ..
neavand aceasta hartie pv va fi anult de instanta. faceti contestatie. iar faza cu martorii e si mai clar. nu poti sa inchei un pv doar tu cu colegul tau. si apoi cine stie ca dvs ati parcat acolo. e floare la ureche. contestati fara teama. nici nu va trebuie avocat. dar tb sa vina si cumnatul cu dvs la tribunal sa confirme ca dansul a condus si restul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare politia locala balang balang Buna ziua, Am primit o comunicare in parbrizul masinii pentru parcarea masinii. Ideea este ca data trecuta in acea comunicare in care masina a fost parcata ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru parcare pe trotuar deși eu nu am permis, iar mașina o conducea fiul meu. pot face contestație? Ciprian19851985 Ciprian19851985 Am luat amenda pt parcare in fata unui bloc, pe trotuar. Amenda a venit prin posta si eu nu am permis. Fiul meu conduce masina si a parcat. Pot face ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva dana&16 dana&16 Am parcat mașina în curtea interioara între blocuri unde parchează și locatarii și la plecare am găsit pe parbrizul mașinii înștiințare de amenda ... (vezi toată discuția)