avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda Parcare Politia Locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda Parcare Politia Locala

Buna ziua,

Am primit o comunicare in parbrizul masinii pentru parcarea masinii.
Ideea este ca data trecuta in acea comunicare in care masina a fost parcata neregulamentar este in viitor ( comunicare gasita pe 14 si este scrisa data de 18).
Se poate contesta pana in primire PV aceasta comunicare din moment ce este in viitor ? Sau ar fi mai bine sa astept primirea PV-ului si sa fac atunci contestatia ( poate si PV_ul va fi data de 18) ?

Mentionez ca eram singurul amendat din toata zona cu masini blocand trotuarul, asta poate pentru ca am numar de provincie.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:27, 15 August 2018
Dumneavoastra va trebui sa contestati continutul si implicit masura sanctionatorie aplicata/rezultata din cuprinsul procesului verbal, astfel ca, termenul de contestare il veti calcula de la data comunicarii procesului verbal...
este suficient in contestatie faptul ca instiintarea in care am parcat incorect e datata intr-o zi din viitor ? ( zi in care eu nu voi fi in bucuresti cu masina )
Deocamdată nu aveți ce contesta la o comunicare. Mai ales la una lăsată în parbriz, chiar și uneia venita de la politia locala în care în calitate de proprietar sunteți invitat să vă prezentați pentru a declara cine a condus mașina în ziua X nu sunteți obligat sa răspundeți. Un PV de contravenție trebuie sa fie întocmit cf. OG2/2001.




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă pentru parcare pe trotuar deși eu nu am permis, iar mașina o conducea fiul meu. pot face contestație? Ciprian19851985 Ciprian19851985 Am luat amenda pt parcare in fata unui bloc, pe trotuar. Amenda a venit prin posta si eu nu am permis. Fiul meu conduce masina si a parcat. Pot face ... (vezi toată discuția)
Amenda politia comunitara sorinux sorinux m am trezit cu un autocolant de ala cu,,ati incalcat legea''pe parbriz!masina era parcata pe o fosta intrare intr o parcare actualmente inchisa,atingea vreo ... (vezi toată discuția)
In ce situatii poate fi ridicata o masina considerata a fi parcata in loc nepermis,de catre politia locala? radinschipaul radinschipaul Am parcat un autoturism ,dupa semnul de pe asfalt care delimita o statie de autobus,pe un loc de unde incepea o parcare dispusa pe un rind,cu pozitionare ... (vezi toată discuția)