avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instiintare parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instiintare parcare

Buna seara!
In urma cu o zi am parcat pe locul unui vecin de bloc masina;seara cand am ajuns acasa in parbriz aveam lipita sub stergator o " Instiintare"data de Politia Locala a sect 2 in care mi se spune ca am ocupat locul de parcare X al masinii cu nr Y si ca voi fi sanctionata cu o amenda cuprinsa intre 1500-2500lei !!!!!!!!!
Doar ca cei care mi-au emis asa zisa Instiintare mi-au gresit nr masinii mele cand au completat hartia #-o !!!
Credeti ca imi vine acea amenda? Ce as putea face ? -daca e ceva de facut ..
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:25, 15 Ianuarie 2013
In baza PV de constatare si de consemnare contraventie vi se va aplica amenda,care daca nu va fi achitata in termen,va fi declinata pentru impunere la autoritatea fiscala responsabila domiciliului dvs
In cazuri de acest fel agentul constator realizeaza inclusiv planse foto,astfel incat in caz de contestatie sa poata sustine si proba constarile consemnate in PV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala cluj glt2112 glt2112 Stimati consultanti, Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)
Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire ... _stefan _stefan Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire interzisa Buna ziua am primit amenda cu proces verbal la stergator ca am parcat pe ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare pe trotuar in cluj-napoca indescifrabila SebastianE SebastianE Salut, Cred ca am primit o amenda pentru parcare. Am parcat pe trotuar, fara a incurca pe nimeni, neavand altundeva unde sa parchez. Problema e ca, in ... (vezi toată discuția)