avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rovinieta

Buna ziua,

Poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns legat de termenul in care trebuie emis procesul verbal de constatare a lipsei rovinetei. Am primit un proces verbal in data de 07,06,2016 pentru data de 14,12,2015 ( atunci se presupune ca nu aveam rovineta valabila. Din pacate nu mai gasesc rovineta respectiva de aceea as vrea sa stiu care este termenul in care poate fio trimis PV pentru ca 6 luni mi se pare cam mare.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 13:16, 28 Iunie 2016
termenul maxim pentru intocmirea procesului verbal este de 6 luni
Multumesc
As vrea sa mai intreba daca am circulat mai multe zile la rand fara rovineta pentru fiecare zi va fi trimisa o amenda ?(am trecut pe unde este camera)
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2016
Madalina2806, utilizator
De obicei, asa se procedeaza . Este foarte posibil sa primiti mai multe amenzi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Amenzi rovineta electronica PUCU PUCU Am primit 2 procese verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinetei, au fost intocmite in aceiasi data la diferenta de 30 min. de doi agenti ... (vezi toată discuția)
rovineta FADRIANA FADRIANA In situatia in care valabilitatea rovinetei a fost depasita si s-a circulat fara a fi achitata contravaloarea pentru repunere invigoare a rovinetei: 1.Cate ... (vezi toată discuția)