avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lntervenient intr-un proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lntervenient intr-un proces

Cu ocazia publicarii listii datornicilor Autoritatea de Supraveghere a datelor cu caracter personal a amendat ANAF-ul ca urmare a petitiei mele pentru "prelucrarea nelegala a datelor cu caracter personal".Cei de la ANAF au contestat procesul verbal si se judeca la tribunal,eu acum pot face o cerere de interventie accesorie in sustinerea Autoritatii pe motivul justificativ ca doresc mentinerea sanctiunii aplicate, sens in care imi apar dreptul la imagine?Nu doresc sa intervin in nume propriu,deoarece daca sanctiunea ramane,ai voi actiona separat.Rog un sfat,va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2016
geo-vem, utilizator
Cel mai recent răspuns: geo-vem , utilizator 18:44, 28 Iunie 2016
Conf.art.61(3)NCPC ,interventia este accesorie cand sprijina numai apararea uneia dintre parti.Intervenita accesorie se formuleaza cu respsectarea preved.art.63 NCPC.
Cunosc acest fapt..intrebarea mea viza alte aspecte,este posibil sa-mi fie admisa cererea?ori nam nici o sansa?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intervenient in procesul de partaj dupa ce instanta a audiat martori alin7 alin7 Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt in proces de partaj cu fosta iar parintii ei sunt intervenienti in interes propriu. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie in sprijinul unei parti in proces robin2014 robin2014 fostul sot a inceput un proces de partaj, urmeaza primul termen la care am inteles ca se vor solicita administrarea probelor . intrebarea este simpla daca ... (vezi toată discuția)
Folosirea numelor fostilor angajati pe site-ul fostului angajator.... ionelu78 ionelu78 Buna ziua, Pe site-ul fostului meu angajator apar eu impreuna cu inca 4 colegi desi nu mai suntem nici unul angajatii acestei firme. La sectiunea ... (vezi toată discuția)