avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avize si acorduri deschidere casa mortuara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avize si acorduri deschidere casa mortuara

Buna ziua,
1. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti concret,daca se poate, care ar fi avizele si acordurile de care am nevoie pt deschiderea unei case mortuare.
2. As mai fi avut o intrebare referitoare la amplasarea acesteia si anume: se afla intr-o cladire P+E+M care este compartimentata, iar la parter se regaseste un magazin alimentar iar langa acesta va fi casa mortuara. Credeti ca as putea avea un impediment in vederea obtinerii acordurilor sau avizelor?
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Functionare casa mortuara camellia27 camellia27 Buna ziua, in cazul in care se doreste functionarea unei capele mortuare (intr-o cladire deja existenta - un depozit) intre case de locuit dintr-un cartier de ... (vezi toată discuția)
Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin alimentar Admin.John Admin.John Buna ziua, o intrebare am si eu: Poate cineva sa deschida un magazin alimentar ,daca nu are semnaturile din dreapta, stanga ,jos si sus a proprietarilor? ... (vezi toată discuția)