avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere magazin alimentar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere magazin alimentar

Buna ziua,

o intrebare am si eu: Poate cineva sa deschida un magazin alimentar ,daca nu are semnaturile din dreapta, stanga ,jos si sus a proprietarilor?
Daca nu are apa, curent,gaze si toaleta?
va multumesc

Cel mai recent răspuns: Admin.John , utilizator 15:07, 25 Septembrie 2014
Nu, vecinul meu are firma deschisa si magazin deschis si nu are semnaturile locatarilor.
depinde unde e amplasat, la curte, la bloc, in Mall..etc. Cu privire la utilitati , firma o puteti constitui dar nu veti obtine avizele si fara ele veti suporta consecintele de la amenzi pana la inchiderea magazinului.
este amplasat la parterul unei case ,cu ataj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie de informatii srl nou cosminsandu cosminsandu Buna ziua, de curand am deschis un SRL, am depus actele la ORC pt deschidere punct de lucru. Codurile CAEN sunt 4711 si 4719. Am o sumedenie de nelamuriri inca ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pt punct lucru trivinitza trivinitza vreau sa imi deschid un magazin alimentar la parterul unui bloc......si ma comfrunt cu refuzul anumitor vecini de a-mi da semnatura......Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Amplasare container cu destinatia de restaurant dorel92 dorel92 Buna seara, Doresc sa amplasez un container de 7,2m patrati plus terasa, impreuna au suprafata totala de 25m patrati cu destinatia de restaurant in zona ... (vezi toată discuția)