avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... PROMOVAREA FUNCTIONARULUI PUBLIC
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

PROMOVAREA FUNCTIONARULUI PUBLIC

BUNA ZIUA. MA INTERESEAZA CAND POT PROMOVA IN FUNCTIA PUBLICA, DE LA INSPECTOR ASISTENT, LA INSPECTOR PRINCIPAL, DACA SUNT ANGAJATA DE 10 LUNI LA ACEST LOC DE MUNCA SI INDEPLINESC CONDITIILE DE VECHIME.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 2 Iulie 2016
Conditiile de vechime sunt de 3 ani in functia de specialitate.
Legea 188/1999
art. 65
(2) Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, funcţionarul public trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii :
a) să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează;
b) abrogat
c) să fi obţinut cel puţin calificativul "bine" la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii 2 ani calendaristici;
d) să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prezentei legi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad florea elena florea elena Buna seara.Sunt inspector principal contabil (ultima teapta) la o primarie comunala din data de 25 Februarie 2009, atunci am primit avizul de la ANFP.Pana la ... (vezi toată discuția)
Promovare grad functionar public elena.olteanu elena.olteanu Sunt din octombrie 2010 functionar public - expert asistent (am terminat facultatea administratie publica in 2009- 5 ani-ID), anul trecut am terminat master - ... (vezi toată discuția)
Functionar public alinaleu70 alinaleu70 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, un functionar public in ce conditii poate fi promovat din gradul principal in gradul superior conform Legii ... (vezi toată discuția)