avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie dupa 1 iulie 2016
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie dupa 1 iulie 2016

Buna ziua,

Avand in vedere ca urmeaza sa nasc in noiembrie, conform legii noi, cuantumul pentru indemnizatie ar fi de 85% din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni din ultimii 2 ani.

In cazul in care, in noiembrie 2018 as naste al 2lea copil (cand actualul implineste deja 2 ani; deci nu se suprapun maternalele), care ar fi modul de calcul (daca nu se mai modifica nimic dupa 1 iul 2016)?
Media pe ultimele 12 luni din ultimii 2 ani ar insemna atunci media indemnizatiei pe ultimele 12 luni? Adica implicit ar duce la 85% din cei 85% ?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Plata indemnizație creștere copil IoanaBicu IoanaBicu Buna ziua. Martie 2017 - februarie 2019 este perioada eligibila pentru CCC deoarece nasc in Februarie 2019. Nelamurirea mea este dacă beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Indemnizația pt al doilea copil Bbzs Bbzs Bună ziua, Am solicitat ccc până la împlinirea vârstei de 2 ani ( până aprilie 2018) dar intre timp am rămas însărcinată cu al doilea copil care ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)