avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat auto

Va rog sa ma lamuriti, contractul de comodat auto trebuie facut neaparat la notar sau nu?
Mai exact, am masina pe numele tatalui meu(din cauza asigurarilor), si as dori sa ies din tara cu ea(in rep Moldova/Ucraina).

Alte discuții în legătură

Procura auto daca e masina tatalui meu? bpardut bpardut Am nevoie de procura auto daca masina este inscrisa pe tatal meu dar acum o conduc numai eu? (vezi toată discuția)
Traducere contract de comodat auto AThomas AThomas Bună ziua, Urmează sa călătoresc în Ucraina cu mașina, pentru care am încheiat un contract de comodat la notar, mama mea fiind de fapt proprietarul ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)