avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... daca ai permis de Germania in Ro a fost luat ptr 0.24 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

daca ai permis de Germania in Ro a fost luat ptr 0.24 alcool,de ce nu benefciez de reducere la 30 zile cu examen

politia de circulatie din Alexandria,mi-au spus ca nu beneficiez de examen ptr reducerea pedepsei de la 90la 30 zile ptr ca permisu e din Germania ca nu-i Ro,dar lucrez in tara de 13 ani la Interagro ca sofer si e prima abatere cu suspendarea permisului de conducere
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:31, 28 Iunie 2016
Pentru simplul motiv ca testul 13/15 se efectueaza de catre serviciul politiei rutiere care il are in evidenta iar cererea pentru reducerea perioadei de suspendare la 30 de zile se adreseaza aceluiasi serv. de politie .
Si cum permisul se afla in evidenta politiei germane ...

Art. 219. – HG1391
(3) Verificarea cunoaşterii regulilor de circulaţie de către contravenient se efectuează de către serviciul poliţiei rutiere care îl are în evidenţă, în cazul în care sancţiunea a fost
aplicată ca urmare a săvârşirii unei contravenţii pentru care legea prevede suspendarea
dreptului de a conduce pentru 30, 60 sau 90 de zile sau, după caz a fost majorată cu 30 de
zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen pentru redobandirea permisului suspendat Elena Goran Elena Goran pentru redobandirea permisului suspendat se da examen , si daca dai examen se reduce la cerere perioada de suspendare . intrebarea este , se da acelasi ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere strain andreictin andreictin Buna ziua, mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile pentru depasirea limitei legale de viteza. In conditiile in care permisul ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere daniel-teodor daniel-teodor Vreau sa stiu, dupa expirarea termenului de 90 de zile, am platit amenda in termenul de 48 de ore , cum trebuie procedat? Merg pur si simplu la Politia ... (vezi toată discuția)