avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzari directe
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzari directe

Salutare la toata lumea. As vrea sa ma apuc de vanzari directe - adica sa merg din casa in casa ca sa imi pot vinde produsele. Cine imi poate spune ce am nevoie pentru asa ceva? SRL, PFA sau ce? care ar fi toate formalitatile si costurile? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 21:04, 17 August 2009
pana va dezvoltati afacerea, alegeti varianta PFA. Costurile sunt mai mici ( cu cateva sute de lei la registrul comertului realizati inregistrarea) si contabilitatea se tine in partita simpla, cu ceva informatii si lectura a codului fiscal o puteti face si dvs. pentru inceput.
Daca totul merge bine si aveti nevoie si de alte persoane care sa lucreze pentru dvs. veti infiinta o firma mai tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mini-afacere pe internet hancock hancock Salut, As vrea sa ofer un serviciu printr-un site pe Internet utilizand plati prin SMS. Din ce am mai citit sunt obligat sa devin PFA sau sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala catalyna_pavel catalyna_pavel Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei societati comerciale, ce documente / avizari sunt necesare si care sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa, srl sau ii pentru vanzare de produse handmade andreeapopa20 andreeapopa20 As vrea sa vand produse handmade legal. Ce ar fii mai avantajos (ca si taxe) si ca intretinere de infiintat: PFA, SRL sau II? Vreau sa vand accesorii ... (vezi toată discuția)