In urma procesului pe care l-am demarat impotriva fostei mele sotii am obtinut urmatorul program de vizita :
- in prima si a treia saptamana din luna de vineri de la ora 18 pana duminica la ora 20
- in a doua si a patra saptamana de marti ora 18 pana miercuri ora 18.
- 3 zile in vacanta de primavara
- o saptamana in vacanta de iarna , respectiv de Craciun in anii pari si de Anul Nou in anii impari.
- In vacanta de vara toata luna august.
Problema este ca sotia mi-a spus ca in luna iulie ea nu este obligata sa imi dea copilul deloc deoarece eu il am in luna august.Intrebarea mea este, ce program se respecta de vizitare pentru luna iulie?? Este valabil cel cu wekend-urile din prima si a treia saptamana din luna sau poate sa nu mi-l dea fosta sotie deloc???Va multumesc.
Dacă mai sunteți în termen solicitați lămurirea dispozitivului. Aveți în vedere că din considerentele sentinței (motivarea instanței) poate să rezulte în mod clar aspectul referitor la vizită.
Sentinta este definitiva de aproape 2 ani dar acum a apucat-o pe fosta sa ma santajeze cu copilul cum a facut-o tot timpul.De aceea vreau sa stiu exact daca in luna iulie se aplica programul pe care il am de vizita , respectiv cel cu weekend-urile din prima si a treia saptamana si zilele de marti si miercuri din a doua si a patra saptamana.Va multumesc.
Trebuie citită sentința fiindcă acolo aveți răspunsul. Vreți să spuneți că până acum programul de vizitare s-a desfășurat altfel, respectiv și la sfârșitul de săptămână?
In sentinta spune ca in vacanta de vara copilul este la mine in luna august.Fosta sotie a spus ca s-a interesat ea la un avocat si ala i-ar fi spus ca nu este obligata sa mi-l dea in luna iulie deloc.Vroiam sa aflu si eu mai multe pareri ca sa stiu ce este de facut in continuare.Va multumesc.
Așa cum v-am spus, citiți considerentele sentinței, iar dacă din considerente nu rezultă clar modalitatea de exercitare a programului de vizitare, atunci inițiați o nouă acțiune ptr modificarea programului. Înainte de asta, trimiteți email-uri ptr a se respecta programul de vizitare în week-end și pe timpul verii.
Custodie
lavinia_serban
Buna seara,
Sotul meu este la a2a casatorie, iar din prima are un baiat. El are program de vizita in prima si a treia saptamana din luna, de vineri de la ora ... (vezi toată discuția)