avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general stingere datorie avocat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

stingere datorie avocat

Cum imi stig datoria catre un avocat care m-a reprezetat la diverse procese, daca el si-a incasat banii din contulexecutorului jdecatoresc?
Am facturi emise de el, dar inca nu le-am stins.Banii nu au trecut prin conturile firmei.
Cel mai recent răspuns: Ioana Constantin , Contabil 20:32, 27 August 2009
In baza contractului de asistenta juridica, unde se specifica, probabil, acel onorariu de succes, in baza facturii si a procesului verbal de distributie a sumelor recuperate, emis de executorul judecatoresc, unde se specifica suma care a fost virata catre dvs. si cea virata direct in contul biroului de avocat.
ar trebui sa-mi faca o chitanta ?sau sa-mi cnstitui eu un cont 5121 - executor judecatoresc si de acolo sa achit factura?el practic si-a stins datoia cu banca executor, dar eu nu am decat un extras prin care si-a luat banii.
nu stie nimeni?
nu v-ati lovit de acest caz pana acum?
"""Cum imi stig datoria catre un avocat care m-a reprezetat la diverse procese, daca el si-a incasat banii din contulexecutorului jdecatoresc?"""

""sau sa-mi cnstitui eu un cont 5121 - executor judecatoresc """


ce document (documente) aveti de la acest executor???/ :-/

eu stiam ca 5121 se creaza cand se deschide un cont la banca :-/

daca nu dati corect informatiile si le dati francuit nu o sa obtineti rezultatul scontat :foottap:

sunteti contabil???
de la executorul judecatoresc nu am nici un document. banii au intrat in contul lui, iar de acolo s-au repatizat catre mine pentru a-mi stinge creantele si o alta parte catre avocat (ch de judecata etc).
avocatul mi-a facut mie factura, dar si-a incasat banii de la executor.

Alte discuții în legătură

Inchidere sold debitor cont furnizor mihaelacn mihaelacn Buna ziua! Am inregistrat o plata catre un furnizor fara sa am inregistrata factura si in concesinta soldul final al contului 401/X este debitor. Cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Clienti neincasati corina-b corina-b Buna! Sunt o contabila la inceput de drum si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Lucrez la o firma si ma confrunt cu o problema. am clienti din 2001 ... (vezi toată discuția)
Furnizori neplatiti din 2005 bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am si eu 2 intrebari: 1) Am un furnizor neplatit din anul 2005 de care am uitat ambii, in valoare de aproape 15000 Ron. In contul 401 imi apare ... (vezi toată discuția)