avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general stingere datorie avocat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

stingere datorie avocat

Cum imi stig datoria catre un avocat care m-a reprezetat la diverse procese, daca el si-a incasat banii din contulexecutorului jdecatoresc?
Am facturi emise de el, dar inca nu le-am stins.Banii nu au trecut prin conturile firmei.
Cel mai recent răspuns: Ioana Constantin , Contabil 20:32, 27 August 2009
In baza contractului de asistenta juridica, unde se specifica, probabil, acel onorariu de succes, in baza facturii si a procesului verbal de distributie a sumelor recuperate, emis de executorul judecatoresc, unde se specifica suma care a fost virata catre dvs. si cea virata direct in contul biroului de avocat.
ar trebui sa-mi faca o chitanta ?sau sa-mi cnstitui eu un cont 5121 - executor judecatoresc si de acolo sa achit factura?el practic si-a stins datoia cu banca executor, dar eu nu am decat un extras prin care si-a luat banii.
nu stie nimeni?
nu v-ati lovit de acest caz pana acum?
"""Cum imi stig datoria catre un avocat care m-a reprezetat la diverse procese, daca el si-a incasat banii din contulexecutorului jdecatoresc?"""

""sau sa-mi cnstitui eu un cont 5121 - executor judecatoresc """

ce document (documente) aveti de la acest executor???/ :-/

eu stiam ca 5121 se creaza cand se deschide un cont la banca :-/

daca nu dati corect informatiile si le dati francuit nu o sa obtineti rezultatul scontat :foottap:

sunteti contabil???
de la executorul judecatoresc nu am nici un document. banii au intrat in contul lui, iar de acolo s-au repatizat catre mine pentru a-mi stinge creantele si o alta parte catre avocat (ch de judecata etc).
avocatul mi-a facut mie factura, dar si-a incasat banii de la executor.

Alte discuții în legătură

Inchidere sold debitor cont furnizor mihaelacn mihaelacn Buna ziua! Am inregistrat o plata catre un furnizor fara sa am inregistrata factura si in concesinta soldul final al contului 401/X este debitor. Cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Clienti neincasati corina-b corina-b Buna! Sunt o contabila la inceput de drum si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Lucrez la o firma si ma confrunt cu o problema. am clienti din 2001 ... (vezi toată discuția)
Furnizori neplatiti din 2005 bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am si eu 2 intrebari: 1) Am un furnizor neplatit din anul 2005 de care am uitat ambii, in valoare de aproape 15000 Ron. In contul 401 imi apare ... (vezi toată discuția)