avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Predare permis dupa pierderea contestatiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Predare permis dupa pierderea contestatiei

Buna ziua,

In data de 27.06.2016 am pierdut contestatia pe care am facut-o impotriva procesului verbal de suspendare a permisului de conducere pentru o perioada de 30 de zile.

In momentul de fata am termen de 30 de zile pentru a face apel insa nu cred ca il voi mai face.

Intrebarea mea este cum procedez acum pentru a depunde permisul de conducere, avand in vedere ca sentinta nu este definitiva? Trebuie sa astept cele 30 de zile in care am dreptul sa fac apel, iar dupa am 15 zile in care pot depune permisul? sau pot sa merg si sa il depun oricand. Care ar fi actele necesare pentru a putea depunde permisul la Politie?

Va multumesc foarte frumos.
daca nu doriti sa mai faceti apel trimiteti permisul prin posta cu confirmare de primire /cu continut declarat sau predati-l personal in termen de 15 zile de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti
nu va trebuie nici un alt act

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pierduta, apel neexercitat, data depunere permis iosif1969 iosif1969 in 2015 mi sa retinut permisul pt 30 zile da am facut contestatie si am avut proces in data de 08.04.2016 am pierdut procesul da am avut drept de apel si nu am ... (vezi toată discuția)
Bună seara, În urma unei neacordări de prioritate a unui pieton ... Putin22 Putin22 Bună seara, În urma unei neacordări de prioritate a unui pieton ce tocmai se angajase în traversarea regulamentară a străzii, mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
Predare permis de conducere Dan897 Dan897 Am pierdut un proces in care am cerut anularea unui PV intocmit de Politia Rutiera. Prin urmare, trebuie sa predau permisul de conducere (care mi-a fost ... (vezi toată discuția)