avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ies la pensie ,cum platesc pensia alimentara in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ies la pensie ,cum platesc pensia alimentara in continuare

....urmeaza sa ies la pensie , decizia probabil o sa dureze de la o luna pana poate stiu cazuri 3si chiar 4 lunI . cum procedez ? pana in momentul de fata pensia se tragea din salar intr/un cont .Si in conditiile in care ramana fara venit pana o sa primesc retroactiv pensia ce fac ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 30 Iunie 2016
feliciaion a scris:

....urmeaza sa ies la pensie , decizia probabil o sa dureze de la o luna pana poate stiu cazuri 3si chiar 4 lunI . cum procedez ? pana in momentul de fata pensia se tragea din salar intr/un cont .Si in conditiile in care ramana fara venit pana o sa primesc retroactiv pensia ce fac ?

nu am exprimat corect intrebarea ori nu/i nimeni in domeniu sa/mi raspunda si mie ,vad 20 de vizualizari si nici un raspuns .
am un copil minor si mai am de plati vreo 2 ani de pensie intretinere.
intru in pensie si vreau sa stiu cum trebuie sa procedez, deschid un cont ori casa de pensii se ocupa de asta? un sfat va rog
multumesc

Fie veti achitati din mana dvs. pensia alimentara , fie solicitati casei de pensii sa va opreasca cuantumul acesteia si apoi s-o vireze titularului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul sot nu vrea sa-si deschida cont pentru a se vira pensie minor in intretinere valentinaman valentinaman Buna seara, am o situatie foarte neplacuta si as vrea sa ma ajute cineva cu o solutie. Eu platesc pensie alimentara si am si doua popriri, pana acum ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minori - in paralel, executare silita locuinta Lochness Lochness Buna ziua, As vrea sa va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema : - in urma divortului platesc pensia de intretinere pentru 3 minori, undeva in ... (vezi toată discuția)
Probleme pensie alimentara stefantoth stefantoth buna seara, sunt divortat si am un copil de 15 ani, pensia alimentara este 25 % din salar si se trage odata pe luna, si se inmaneaza mamei personal la ... (vezi toată discuția)