avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa vamala produs cumparat din SUA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa vamala produs cumparat din SUA

doresc sa cumpar o prelata pentru autoturismul meu de la un comerciant din SUA. cumpararea o fac pentru mine, nu pentru recomercializare. tranzacti se face pe ebay. doresc sa stiu cat este taxa vamala pentru acest produs daca eu il cumpar cu 217 dolari si mai dau 125 dolari pentru transportul lui in romania.
va multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 23:47, 17 August 2009
hypy a scris:

doresc sa cumpar o prelata pentru autoturismul meu de la un comerciant din SUA. cumpararea o fac pentru mine, nu pentru recomercializare. tranzacti se face pe ebay. doresc sa stiu cat este taxa vamala pentru acest produs daca eu il cumpar cu 217 dolari si mai dau 125 dolari pentru transportul lui in romania.
va multumesc anticipat pentru ajutor

Cautati produsul pe www.customs.ro sectiunea Tarif vamal integrat roman Taric-ro.
Procentul de taxa vamala se aplica la valoarea 217+125 = 342 usd
Mai aveti de plata si tva care se alculeaza asa: (342 + taxa vamala) x 19 %

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale achizitie sua eloise923 eloise923 #-o#-oVa rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema pt ca singura nu ma descurc. M-am tot uitat pe www.customs.ro dar n-am inteles nimic. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Ce tva platesc la cumpararea unei masini din america? truta_marian truta_marian Bună ziua. Ce lege să citesc pentru a afla ce TVA trebuie să plătesc la achiziţia unui autovehicul din S.U.A.? Vă mulţumesc. (vezi toată discuția)