avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... In Legatura cu pasaportul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

In Legatura cu pasaportul

Buna Seara. am neglijat o mica problema. azi am fost sa imi schimb pasaportul, si bun toate bune si frumoase am platit acele 2 taxe la Cec si la Trezorerie.. am asteptat vreo 2 ore.. in sfarsit a sosit timpul si randul meu.. am completat cererea aceea si mi-a facut o poza Profil.. insa la plecare fiind un pic mai cu gandul in alta parte.. mi-am luat buletinul doar.. si am plecat.. tocami acum mi-am dat seama ca aveam nevoie si de un bon.. insa nu l-am primit.. sa le fac dinou o vizita?? este deschis doar miercurea aici in Rosiori de vede. pentru aceea eroare privind bonul??
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:57, 30 Iunie 2016
Bonul era pentru primirea pasaportului?
Oricum veti primi pasaportul cand veti prezenta cartea de identitate si fara bon, doar vor scotoci mai mult dupa el.
Puteti sa dati un telefon la serv. pasapoarte din RdV sa va interesati daca va este necesar bonul.
Bun si ce! Daca nu le dati bonul nu va mai da pasaportul? La fel de bine puteati sa luati bonul dar sa-l pierdeti pana la venirea pasaportului. Nu scrie niciunde in lege ca fara bon nu mai puteti sa luati pasaportul. V-au facut poza, aveti pasaportul facut, il ridicati pe baza actului de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport copil sub 2 ani noss noss buna ziua as vrea sa va intreb daca la un copil sub 2 ani ii pot face pasaport la urgenta...multumesc (vezi toată discuția)
Domiciliul sotilor pe cartea de identitate TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.in 2009 m-am casatorit in tara dar pt ca trebuia sa plecam in afara tarii ca altfel pierdeam serviciul si eu si sotul meu,nu am avut timp sa schimb ... (vezi toată discuția)
Pasaport Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, As dori sa imi raspunda si mie cineva.in martie eu si sotul meu,casatoriti,plecam in spania cu bebelusul nostru in varsta de 1 anisor,si as dori sa ... (vezi toată discuția)