avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REANGAJAREA UNUI FUNCTIONAR PUBLIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REANGAJAREA UNUI FUNCTIONAR PUBLIC

Buna! Am fost functionar public si in 2010 am fost disponibilizata ,acum se fac reangajari, va rog sa imi spuneti cum se poate proceda la reincadrarea mea in functie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 30 Iunie 2016
1. Incadrarea salariatilor la institutiile si autoritatile publice si la alte unitati bugetare se face numai prin concurs sau examen, dupa caz.

2. Potrivit art.8 din HG 611/2008, funcţiile publice care se vacantează în cursul anului şi nu au fost prevăzute în planul de ocupare a funcţiilor publice pot fi ocupate prin recrutare, promovare, transfer şi redistribuire, în condiţiile legii.

3. In speta, reangajarea dvs poate fi facuta numai in urma admiterii la concursul/examenul organizat pentru ocuparea acelei functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare post functionar public rodica05 rodica05 Buna ziua, - as vrea sa stiu daca pentru a ocupa un post care este vacant intr-o institutie publica este necesar sa ai calitatea de functionar public ( ... (vezi toată discuția)
Promovare in functia publica de conducere IORDANA IORDANA Buna ziua. Pentru organizarea examenului de promovare in functia publica de conducere (la nivel local)se solicita avizul ANFP sau doar se instiinteaza? Daca ... (vezi toată discuția)
Salariu de referent in loc de consilier brumaramalia brumaramalia Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine. Sunt functionar pe post de referent, dar am studii superioare de lunga durata. Am 2 colegi, care au absolvit ... (vezi toată discuția)