buna ziua,
Am o angajata care are ca vechime la actualul loc de munca 5 luni si a intrat in concediu cod 08 sarcina si lauzie. A ost angajata in primele 3 luni cu 2 ore (263 lei*3luni), apoi o luna cu 8 ore ( 1050lei * 1luna) si in ultima luna inainte de CM cu 1250 lei. Cand introduc concediul in ciel imi da o atentionare ca are numai 5 luni lucrate si imi face media in functie de ele. Este corect? sau mai trebuie sa tin cont de luna a sasea prin introducerea luni de la vechiul angajator? Mentionez ca a avut o pauza intre servicii de 3 luni. Exista o baza minima de rest de plata in cazu lunii cu CM pentru 21 de zile ( toata luna). Imi da un rest de plata de 422? E coresct? Multumesc foarte mult
Eroare d 112
patrician
Buna ziua,
Va rog mult de tot....sunt pentru prima data pus in fata faptului de a completa D112 ...sectiunea B / Concedii medicale.
Caz concret : Un angajat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
Stefanaana
Buna ziua! Sunt insarcinata si am intrat in concediu medical din 18.07.2016 - 07.09.2016 boala obisnuita cod 01, din 08.09.2016 am intrat in prenatal cod 08. ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.