Nu sunt , nicidecum , intrunite cerintele pentru a exista propunerea procurorului , adresata
instantei , in vederea dispunerii unei masuri preventive , cum e arestarea preventiva.
Culmea este ca tocmai eu si prietenul cu,care impreuna am incercat sa aplanam conflictul am primit amenda 200RON pt participare efectiva la scandal.
Procesul verbal poate fi contestat , i
n termen de 15 zile de la comunicare , la judecatoria in a carei raza teritoriala a fost constata fapta pe care agentii de politie au precizat ca ati savarsit-o .
Relatati cu sinceritate imprejurarile in care infractiunea de loviri sau alte violente a fost savarsita , poate exista o confruntare a martorilor.
Problema este ca eu am suferit in urma cu cativa ani o condamnare cu suspendarea pedepsei de trei ani si inca sunt in acea perioada.
Numai in cazul unei infractiuni intentionate se dispune
revocarea suspendarii executarii pedepsei -sanctionata de catre instanta ,prin aplicarea unei pedepse , daca nu ati participat , nicidecum , la savarsirea faptei , nu aveti motive de ingrijorare.
In urma coroborarii mijloacelor de proba , se va stabili , in mod cert , daca a existat vreo forma de participatie penala (aceea a coautoratului ) sau , din contra , realitatea nu a fost corect apreciata de catre agentii de politie !
Succes.