Vizavi de blocul meu este o parcare cu 5 locuri de cand ma stiu. In fata parcarii este un magazin de metalo-chimice. Am parcat masina pe un loc unde parcheaza toat lumea, inclusiv proprietarul. Acesta din urma mi-a spus sa iau masina de acolo ca el plateste impozit pe locurile de parcare. Cica ar avea doua. Precizez ca nu este niciun marcaj facut de el, nicio mentiune sau sa scrie undeva ca e parcarea magazinului.
Solicitati-i sa va prezinte dovada ca locurile de parcare sunt ale lui, de regula se acorda un singur loc de parcare, sau puteti solicita la primarie clarificari cu privire la situatia celor 5 locuri de parcare. Daca nu sunt marcate atunci sunt ale nimanui, ni mod sigur sunt ale domeniului public.
Înainte, acum vreo 16-20 ani, acolo a fost un magazin de rechizite (librărie). Aprovizionarea se făcea prin spatele magazinului, există intrare separată prin spate, îngrădită acum, dar se poate realiza aprovizionarea pe acolo. Pentru aprovizionare face patronul atâta tam-tam.
Nu are importanta ce se intampla acum 16-20 ani ci situatia juridica actuala a spatiului de parcare.
Poate in timpul razboiului de independenta acolo se cultiva porumb!
În cele din urmă, în urma fricii de a nu îmi găsi maşina "avariată", am mutat-o undeva la 3 minute distanţă de locuinţa mea.
Culmea, patronul şi-a parcat Jeep-ul pe diagonala celor două locuri de parcăre, ca să demonstreze că el e zeu şi a plătit pentru acele locuri de parcare, iar noi suntem muritori de planeta aceasta.