Vizavi de blocul meu este o parcare cu 5 locuri de cand ma stiu. In fata parcarii este un magazin de metalo-chimice. Am parcat masina pe un loc unde parcheaza toat lumea, inclusiv proprietarul. Acesta din urma mi-a spus sa iau masina de acolo ca el plateste impozit pe locurile de parcare. Cica ar avea doua. Precizez ca nu este niciun marcaj facut de el, nicio mentiune sau sa scrie undeva ca e parcarea magazinului.
Va adresati serviciului parcari din cadrul primariei. Solicitati un loc de parcare dintre cele 5 si vedeti astfel daca apartin de domiciliul dvs. sau sunt inchiriate. Daca obtineti un loc acolo solicitati primariei sa il marcheze iar daca tipul mai parcheaza masina acolo chemati politia locala.
Ati fost la primarie sa aflati situatia juridica a locurilor de parcare?
Daca ati fost "informat" despre zgaraierea masinii este clar in opinia mea ca nu are nicio dovada a inchirierii locurilor de parcare si merge la intimidare. In astfel de cazuri cel care are locul de parcare inchiriat apeleaza la politia locala.
Depuneti o plangere preventiva la politie iar daca veti gasi masina zgaraiata va exista deja un suspect. Puteti depune o sesizare si la politia locala care apartine de primarie.
O solutie buna este montarea unei camere de supraveghere care sa prinda masina dumneavoastra. Daca solutia este prea scumpa puneti una falsa care e 25-50lei. Dar neaparat anuntati-l pe respectivul ca v-ati montat camera.