avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN punct de lucru

Buna ziua,
Exista vreo prevedere legala care sa oblige ca un punct de lucru sa aiba aceleasi CAEN-uri ca si firma mama?Sau pentru fiecare punct de lucru se pot alege alte coduri?
Cel mai recent răspuns: popavalentin , utilizator 08:44, 1 Iulie 2016
Activitatea mamă poate să aibă un cod CAEN diferit față de punctul de lucru. Dar codul CAEN al punctului de lucru trebuie să se regăsească în actul constitutiv și în certificatul constatator.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen nou pe acelasi punct de lucru samyku samyku Buna ziua, Am o firma cu un punct de lucru, si vreau ca in acelasi punct sa mai desfasor inca o activitate, cu intrare separata. Ce acte imi trebuiesc pentru ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen fanatik fanatik Buna ziua, Pentru adaugarea unui cod caen in certificatul constatator de ce acte am nevoie? Care este costul pentru acesata operatiune? Mentionez, se va ... (vezi toată discuția)
Adaugare si autorizare coduri caen caprice caprice Daca o SC doreste sa adauge cateva coduri caen si totodata in aceeasi etapa vrea sa autorizeze alte coduri deja existente in actul constitutiv, pe un alt punct ... (vezi toată discuția)