Pe fatada blocului nostru s-a montat un bener de cca.90 mp.incheindu-se contracte cu 6 apartamente ,cu suma de 300lei/ap..Nu s-a solicitat aprobare de la As.de proprietari.Fiind noul presedinte,am anuntat pe dir.firmei respective ca nu are aprobarea A.P.si sa vina sa intocmim un contract de inchiriere cu As,de Proprietari.A spus ca verifica,si revine cu un telefon.Dupa 3 zile,inca nu m-a sunat.Com.Ex.mi-a cerut sa negociem un contract de inchiriere cu firma respectiva,dar nu sunt bagat in seama.Va rog sa-mi spuneti ce pot face ca sa ma achit de sarcina data?Va multumesc.
Ce trebuie sa faceti?
1. Sedinta com. ex. prin care sa discutati si sa decideti schimbarea datelor problemei;
2. Notificati in scris firma si preoprietarii asupra modificarilor decise (Decizia com. ex. sa o afisati la avizierul as. prop. - eventual cand notificati firma si proprietarii, atasati-le si decizia com. ex.). Le dati un termen de rezolvare - sa zicem 20 de zile, duopa care desfiintati reclama - fara menajamente;
3. Dovediti ca sunteti fermi pe proprietatea comuna si ca de fapt aceasta trebuie sa fie atitudinea as. prop - administrarea proprietatii comune; peretii exteriori fac parte din proprietatea comuna - nu uitati!