avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Infiintare serviciu in administratia publica locala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Infiintare serviciu in administratia publica locala

Exista vreo norma care sa instituie modul de subordonare al unui serviciu public din administratia publica locala? Este vorba despre un serviciu nou infiintat (apa/canal, salubrizare, intretinere spatii verzi) si dilema: subordonarea sa primarului, sau consiliului local?

Alte discuții în legătură

Se poate infiinta un s.c in subordinea unei primarii? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca se poate infiinta un S.C.in subordinea unei primarii. Se poate angaja in acest S.C.un paznic la scoala? Va multumesc pt.timpul acordat! (vezi toată discuția)
Abuz al unei institutii publice asupra unei persoane fizice constantindana constantindana Pot semnala procuraturii abuzul unei institutii aupra unei persoane fizice? Si daca pot face acest lucru imi puteti spune, va rog frumos, in ce fel (model de ... (vezi toată discuția)
Se restituie bani de la primarie pentru taxe incasate gresit adevar2014 adevar2014 Am o problema intre anii (2010-2014)am platit salubitate( era bagat la impozit) in comuna desi nu am stat acolo, am depus o cerere acuma sa ma scada si sa-mi ... (vezi toată discuția)