avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Tata avea un frate care nu era insurat si nu avea nici copii.A decedat si singurele rude apropiate sunt tata si un frate.Fratele a declarat la notar ca e singurul mostenitor,ceilalti sunt morti( inclusiv tata), a facut certificat de mostenitor si a ridicat o suma considerabila din banii decedatului.Ce ar putea sa faca tata in acest caz?
depinde de foarte multe lucruri.....daca a acceptat succesiune fratelui tatal dvs fie expres fie tacit.....se poate cere anularea in instanta a certificatului de mostenitor. Insa trebuie sa mergeti cu actele la un avocat pt consultanta.
Exista posibilitatea sa solicitati anularea certificatului de mostenitor.
Acest lucru se poate face numai prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune: am deschis un proces de anulare a unui cert. de moștenitor eliberat ... olga2011 olga2011 Am deschis un proces de anulare a unui cert. de moștenitor eliberat din p.c.t nostru de vedere în fals.Suntem 4 frați unul deschide succes.dupa un parinte ... (vezi toată discuția)
Mostenire dmhyou dmhyou buna ziua, situatia este: sunt 4 fratii, moare unu care nu are copii si nu este casatorit(statea in concubinaj cu cineva de 10 ani) si are o casa in ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta m.ben m.ben am un frate mort de 20 de ani si de cate ori am intrebat sotia lui de succesiune imi spunea ori ca nu are bani ori ca e bolnava etc.De curand am aflat ca a ... (vezi toată discuția)