Suparati-suparati, dar mi-a placut titlul topicului - Buna ziua....
In fine, asta este. Intrebari:
1. Daca aveti constituita as. proprietari la nivelul celor 5 blocuri?
2. Faceti diferenta intre dezvoltator si
presedintele de ansamblu? Este el ales in AG in functia de presedinte al as. prop. de care dvs. proprietarii?
3. Daca avti costituita as. pro., probabil ca aveti si un com. executiv - s-a decis ceva in legatura cu programul de joaca pentru copii? A fost anuntat, ati luat la cunostinta de acesta?
4. Cand ati achizitionat proprietatea, in contractul de vanzare/cumparare se aminteste ceva in legatura cu acest parc, apropo's de
... sa plecam la casele noastre.pe motiv ca el. dezvoltatoru are propriul sau parculet.si face ce vrea...
Acum sa va zic si eu ceva: vara la ora 22:00 este lumina si se mai racoresc caldurile, zic ca ar mai "merge" ca sa mai zaboviti cu copii in parculeti, insa pana la ce ora? Copii mai trebuie spalati, imbaiati si pusi la somn...
Iarna este o cu totul o alta problema, la ora 17-18 este deja intuneric... Si, energia electrica pentru iluminat, cine o plateste?
Langa blocul meu este construit de un ONG un mic teren de baschet. Ei, acum si la ora 2-3 din noapte se joaca fotbal in draci si nu asa, ci cu strigaturi si injuraturi ca la braul pe opt... Noi cei care mai muncim ziua, ar trebui sa ne odihnim - daca mai putem... Anuntam la 112, vin baietii, ii imprastie, insa nu poti deranja acest serviciu serios in toate zilele. Am apelat si la politia locala care este mai eficienta - a identificat toti "fotbalistii", le-a administrat cate un avertisment, iar la urmatoarea abatere - amenda. Lucrurile s-au mai domolit, dar cartierul nostru este mare, vin alti si alti competitori...
Din acest motiv zic, parcul, locul de joaca pentru copii despre care vorbiti tre' sa aiba un program de functionare, afisat la loc vizibil si atunci toata lumea stie despre ce este vorba, nu o sa mai aveti suparari!