avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire

Buna ziua,
Recent, intr-un mod abuziv mi s-a facut poprire pe conturi pentru o datorie la Taxe si Impozite intr-un judet in care nu am fost niciodata. Dupa ce mi-au fost retrasi banii din cont, s-a constatat ca a fost o greseala din partea lor, datoria fiind a altei persoane si greseala avand la baza o scriere gresita a CNP-ului. In acest moment mi se solicita sa le trimit un extras de cont prin care sa se vada plata pentru poprire si comisioanele care au fost percepute de banca. Consider ca intr-un extras de cont sunt informatii cu caracter personal si nu vreau sa le dau acest document.
Intrebare: Exista un mod legal prin care ei sa fie obligati sa contacteze banca pentru a afla comisioanele si/sau alte informatii legate de aceasta poprire sau eu sunt obligat sa le furnizez extrasul de cont?

Multumesc anticipat!
ca sa rezolvati problema repede si simplu, trimiteti extrasul,impreuna cu o notificare prin care le solicitati restituirea sumelor si avertismentul ca ii veti actiona in judecata daca nu se conformeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare pentru impozite neplatite gnosy gnosy M-am trezit cu proprire pe conturi pentru neplata unor impozite la Directia Finantelor Publice. Neglijenta mea, asta e.... Suma proprita era mai mica decat ... (vezi toată discuția)
Blocare cont ContSters109653 ContSters109653 Exista o suma minima de la care AFP ( MEF) pot bloca contul unei persoane juridice ? Contul PJ poate fi blocat si pentru 1 leu ? VA INTREB PT CA AM CAZ DE ... (vezi toată discuția)