Exista o suma minima de la care AFP ( MEF) pot bloca contul unei persoane juridice ? Contul PJ poate fi blocat si pentru 1 leu ?
VA INTREB PT CA AM CAZ DE BLOCARE CONT LA PRIMA SOMATIE NELUATA IN SEAMA SI AM PLATIT PT 550 LEI DEBIT (imp.forfetar) , 100 eur BANCII (BRD) PENTRU GESTIONARE POPRIRE ...daca stiam ca AFP blocheaza contul pt asa o suma mica , insistam ca PJ sa faca plata ...ROG MULT RASPUNS:rtfm:
Dati detalii pentru ca nu inteleg cum AFP v-a putut bloca un cont pentru neplata la timp a imp.forfetar. Se percep penalitati si majorari dar nu este timpul fizic suficient din 25.iulie sa se impuna o astfel de masura. Cred ca intr-o atare situatie inca cel putin un sfert din firmele de pe piata ar avea conturile blocate.
As fi curioasa sa aflu si eu raspunsul la intrebare. Stiu o firma careia i-au fost blocate conturile pentru 2500 lei.
Disperatilor astora de la fisc le e foame! Mai ales acum cand e mare criza la buget.
Eu stiu o groaza de firme care au datorii de peste 8000 lei si nu s-a intamplat nimik.
Sincer nu stiu care e procedura dar o sa mai intreb pe la finante.
Sunt curioasa.
Poprire pe carduri
mihai_40
acum aproximativ 2 ani am luat o amenda in valoare de 1000 de lei din care ulterior nu am reusit sa achit decit 300 de lei din totalul sumei,iar in momentul ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.