Exista o suma minima de la care AFP ( MEF) pot bloca contul unei persoane juridice ? Contul PJ poate fi blocat si pentru 1 leu ?
VA INTREB PT CA AM CAZ DE BLOCARE CONT LA PRIMA SOMATIE NELUATA IN SEAMA SI AM PLATIT PT 550 LEI DEBIT (imp.forfetar) , 100 eur BANCII (BRD) PENTRU GESTIONARE POPRIRE ...daca stiam ca AFP blocheaza contul pt asa o suma mica , insistam ca PJ sa faca plata ...ROG MULT RASPUNS:rtfm:
Dati detalii pentru ca nu inteleg cum AFP v-a putut bloca un cont pentru neplata la timp a imp.forfetar. Se percep penalitati si majorari dar nu este timpul fizic suficient din 25.iulie sa se impuna o astfel de masura. Cred ca intr-o atare situatie inca cel putin un sfert din firmele de pe piata ar avea conturile blocate.
As fi curioasa sa aflu si eu raspunsul la intrebare. Stiu o firma careia i-au fost blocate conturile pentru 2500 lei.
Disperatilor astora de la fisc le e foame! Mai ales acum cand e mare criza la buget.
Eu stiu o groaza de firme care au datorii de peste 8000 lei si nu s-a intamplat nimik.
Sincer nu stiu care e procedura dar o sa mai intreb pe la finante.
Sunt curioasa.
Poprire pe carduri
mihai_40
acum aproximativ 2 ani am luat o amenda in valoare de 1000 de lei din care ulterior nu am reusit sa achit decit 300 de lei din totalul sumei,iar in momentul ... (vezi toată discuția)