avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare suspendare cfp si modificare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare suspendare cfp si modificare salariu

Buna ziua, avem un salariat care in perioada 01.04.2016-30.06.2016 a fost in concediu fara plata. Azi operez in Revisal incetarea suspendarii, intrebarea este daca trebuie sa facem decizie de incetare suspendare? In decizia de suspendare este trecuta si data inceput suspendare si data sfarsit suspendare. Si mai am inca o intrebare: tot azi trebuie facut actul aditional de majorare salariu minim pe economie? Si in actul aditional se scrie ca de la data de 01.07.2016 salariu va creste de la 1050 la 1250? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Maddy-eu , utilizator 12:31, 1 Iulie 2016
Si in cazul incetarii suspendarii c.i.m. va trebuie emisa o decizie.

Cu majorarea salariului este corect cum doriti sa procedati.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc frumos! O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare marire salariu in revisal ramo1305 ramo1305 Buna ziua, am o problema la care nu ii gasesc rezolvare si ma nevoie de ajutor. Am inteles ca inregistrarea in Revisal pentru marirea salariului de la 1 ... (vezi toată discuția)
Revisal Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Situatie- un angajat se intoarce din concediu ingrijire copil pana la 2 ani,face cerere de incetare a suspendarii si concomitent si incetare CIM incepand cu ... (vezi toată discuția)