avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Marirea TVA-ului, de catre ApaNova, de la 20 la 29%
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Marirea TVA-ului, de catre ApaNova, de la 20 la 29%

Administratorul Asociatiei de Proprietari, a spus ca ApaNova a mai adaugat la TVA-ul existent de 20%, inca 9 % - si ca aplica TVA-ul de 29% pe factura consumului de apa. Am refuzat sa cred o asemenea ilegalitate. Cel putin, eu cred ca este o ilegalitate. Va rog sa-mi spuneti daca este posibil asa ceva.
Multumesc pentru bunavointa de a-mi raspunde.

Gh. Ivanoiu

Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 03:37, 3 Iunie 2017
cota TVA este stabilita prin lege nu de firme particulare......deci in nici un caz nu este posibil asa ceva.
probabil s-a inteles ceva gresit.....
Buna ziua!
V-ati lamurit intre timp?
Solicitati sa vedeti factura Apa Nova privind cotele de TVA.
Reglementarea in codul fiscal este de TVA redus la 9% pentru apa, iar pentru canalizare cota normala de TVA 19%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi decembrie apa nova Mytro Mytro A mai observat cineva ca pe facturile de Apa Nova pentru luna Decembrie 2015 , insa care au cuprins si o mica perioada pana la citirea din data de 4-5 a lunii ... (vezi toată discuția)
Factura apa Diana_85 Diana_85 Cum se calculează câți m cubi de canal s-au consumat pe factura de apă? De ce am mai mulți m cubi la canal decât m cubi de apa consumata? Pe factura din ... (vezi toată discuția)
Calcul apa marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Imi poate spune cineva daca exista o formula de calcul a apei reci ? Dar a apei calde? Si care-i/-s? M-ar interesa in sectorul ... (vezi toată discuția)