avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Factura apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Factura apa

Cum se calculează câți m cubi de canal s-au consumat pe factura de apă? De ce am mai mulți m cubi la canal decât m cubi de apa consumata?
Pe factura din octombrie m-au facturat astfel:
- apa - cota 9%: MC consumați: 10 x 7.61 lei fara tva
- cota parte consum comun - cota 9%: 7.84 MC x 7.61 lei fara TVA
- canal 80% - cota 9%: 14.27 MC x 8.13 lei fara TVA
Cu fiecare luna ce trece factura la apa creste, iar eu nu înțeleg cum calculează acești MC la canal, de unde au luat ei 14 MC și cei 7 MC la cota parte consum comun. Mă poate lamuri careva? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2024
Diana_85, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 20:51, 9 Noiembrie 2024
Buna ziua

Pentru ca, pentru canalizare vi se factureaza si pluviala.

In Bucuresti de exemplu, ApaNova factureaza 0,2 metri cubi/metri pătrați/an iar valoarea o impart pe luni.

Deci, aveti de platit pentru canalizare atat echivalentul apei consumate cat si apa pluviala.

Valoarea pe care v-am mentionat-o este pt Bucuresti. In alte orase aceasta poate fi diferita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa pluviala eugarizn eugarizn Buna ziua Imi poate spune si mie cineva care este pretul apei pluviale si la ce cheltuieli o putem incadra ? ma refer la Bucuresti , am ... (vezi toată discuția)
Calcul pret corectat canal+epurare iulianaraU iulianaraU Buna ziua, Efectuez o expertiza contabila judiciara si am nevoie de niste informatii despre cum se calculeaza pretul corectat la canal+epurare. Se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Interpretarea unor articole dintr-un contract ce urmeaza a fi incheiat cu un furnizor de apa petitemichele petitemichele Buna seara, Am gasit un model de contract pe care urmeaza sa-l incheiem si noi ,pe asociatie ,cu furnizorul serviciului de alimentare cu apa si ... (vezi toată discuția)