avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA RTV
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA RTV

Buna ziua.Avem urmatoarea situatie:la aceeasi adresa sunt inregistrate o persoana fizica si o persoana juridica.Persoana fizica plateste taxa rtv prin factura de energie electrica.Persoana juridica nu plateste taxa rtv deoarece nu beneficiaza de servicii de rtv.Cu ce poate face dovada persoana juridica(societate comerciala)ca nu beneficiaza de servicii publice rtv?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: paundenis86 , utilizator 12:04, 28 Iulie 2016
Scutirea se poate obtine numai prin instanta.
Buna ziua,

Am primit si eu o notificare de plata pentru taxa TV, care cica nu a fost platita din 2013. Eu am cumparat firma in nov 2015 de la cineva. Acum trebuie sa platesc eu ce nu a platit fostul administrator?
Avand in vedere ca la adresa firmei, exista contract pe pers fizica pt electricitate si platesc deja aceasta taxa tv si radio, de ce mai trebuie sa o platesc si pe firma? Nu este dubla plata?
Daca actionez in instanta am vreo sansa sa scap de aceasta taxa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Dubla impunere jeana jeana in caliatate de pers juridica care are sediul firmei in acelasi loc cu domiciliul stabil este legal cf art 40 alin 3 din L 41/1994 sa mi se ceara retroactiv de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)