avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incredintare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incredintare

Buna ziua,
Sunt mamica unui copil de 1 an si jumatate. Tatal copilului exista(din pacate doar in acte). Nu suntem casatoriti.De altfel nici nu ne intelegem, nici nu locuim impreuna. As vrea sa obtin custodia permanenta a copilului , cu toate drepturile ce se cuvin(pensie alimentara, etc). Tatal copilului este in strainatate , cu o bursa oferita de statul englez( urmeaza sa se si angajeze, tot acolo). Nu vine decat pentru operioada de doua saptamani si asta o data la 6-8 luni /pe an.In prezent copilul sta la parintii tatalui lui, si asta nu dinlipsade bani pentru o bona ci din cauza experientei neplacute cu o bona. As dori va rog sa stiu care sunt sansele mele de reusita pentru a obtine custodia permaneneta a copilului si bineinteles cum isi va obtine copilul dreptull la pensie alimentara daca tatallui practic nu munceste si este bursier.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Incredintare copil amelia_corut amelia_corut Buna ziua, Sunt mamica unui copil de 1 an si jumatate. Tatal copilului exista(din pacate doar in acte). Nu suntem casatoriti.De altfel nici nu ne intelegem, ... (vezi toată discuția)
Tata a 2 copii cu mame diferite alinaalina1 alinaalina1 Tatic cu un copil in crestere din prima casatorie, mamica decedand la nastere(4,5 ani). Vrand sa isi refaca viata...cu planuri si visuri, dintr-o neintelegere ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara AryDeny AryDeny Buna ziua.Sunt divorțata de 4 ani si am doi copii in intretinere de 10 si respectiv 12 ani.In tribunal,tatal copiilor a declarat ca nu munceste si i s.a ... (vezi toată discuția)