avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare copil

Buna ziua,
Sunt mamica unui copil de 1 an si jumatate. Tatal copilului exista(din pacate doar in acte). Nu suntem casatoriti.De altfel nici nu ne intelegem, nici nu locuim impreuna. As vrea sa obtin custodia permanenta a copilului , cu toate drepturile ce se cuvin(pensie alimentara, etc). Tatal copilului este in strainatate , cu o bursa oferita de statul englez( urmeaza sa se si angajeze, tot acolo). Nu vine decat pentru operioada de doua saptamani si asta o data la 6-8 luni /pe an.In prezent copilul sta la parintii tatalui lui, si asta nu dinlipsade bani pentru o bona ci din cauza experientei neplacute cu o bona. As dori va rog sa stiu care sunt sansele mele de reusita pentru a obtine custodia permaneneta a copilului si bineinteles cum isi va obtine copilul dreptull la pensie alimentara daca tatallui practic nu munceste si este bursier.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters13798 , utilizator 16:51, 25 Octombrie 2005
promovati in instanta cerere de incredintare a minorului si fixarea pensiei de intretinere in favoarea minorului. Aveti sanse mari de reusita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare amelia_corut amelia_corut Buna ziua, Sunt mamica unui copil de 1 an si jumatate. Tatal copilului exista(din pacate doar in acte). Nu suntem casatoriti.De altfel nici nu ne intelegem, ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil in afara casatoriei lamelia23 lamelia23 am un copil de 1 an si 3 luni pentru care vreau sa obtin incredintarea. nu sunt casatorita cu tatal copilului.Am stat impreuna pana acum 3 luni cand m-am ... (vezi toată discuția)
Minor intre doi parinti necasatoriti tania79 tania79 buna ziua.am si eu o intrebare:in cazul in care doi parinti ai unui minor decid sa se desparta,desi nu sunt casatoriti legal,mama poate cere in instanta ... (vezi toată discuția)