avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recalculare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recalculare pensie alimentara

Buna ziua.Sunt divorțata de 4 ani si am doi copii in intretinere de 10 si respectiv 12 ani.In tribunal,tatal copiilor a declarat ca nu munceste si i s.a stabilit sa plateasca pensia minima,adica 200ron de copil.El munceste in afara cu acte in regula.Se poate recalcula pensia alimentara,adica autoritatile din Romania pot avea acces la cartea de munca din strainatate pentru a se recalcula pensia?
Cel mai recent răspuns: AryDeny , utilizator 21:04, 29 Noiembrie 2019
Da, bineînțeles că i se pot afla veniturile din străinătate, însă durează!
Formulați o cerere având ca obiect augmentarea pensiei de întreținere!
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Multumesc frumos.Chiar daca dureaza,pot recupera din urma?
Si,pot avea custodia totala a copiilor,fara a pierde pensia alimentara?Chiar daca el este la zi cu plata pensiei,a renuntat,in ultimul an,la orice legatura cu copiii.Oricum,de la finalizarea divorțului,adica in 4 ani de zile,a vizitat copii maxim 5 ori si sunat doar de ziua lor.Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si custodie ana2006 ana2006 sunt divortata din 2007 custodia o am eu totala ptr ca tatal era plecat in strainatate cand sa dat sentinta nu are drept de vizita, nimic.si nici nu a platit ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Lavynia7 Lavynia7 Buna ziua!Am divortat la notar,în urma cu 4 ani,custodie comuna,fetita a ramas bineînteles la mine,mama ei.Tot atunci am stabilit cu tatal suma de 350 lei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor mirelaioana mirelaioana buna ziua..am introdus actiunea de divort pe 9 martie,dar pt ca data divortului era prea tz iar sotul fostul sot vroia cat mai repede desfacerea ... (vezi toată discuția)