Buna ziua.Sunt divorțata de 4 ani si am doi copii in intretinere de 10 si respectiv 12 ani.In tribunal,tatal copiilor a declarat ca nu munceste si i s.a stabilit sa plateasca pensia minima,adica 200ron de copil.El munceste in afara cu acte in regula.Se poate recalcula pensia alimentara,adica autoritatile din Romania pot avea acces la cartea de munca din strainatate pentru a se recalcula pensia?
Multumesc frumos.Chiar daca dureaza,pot recupera din urma?
Si,pot avea custodia totala a copiilor,fara a pierde pensia alimentara?Chiar daca el este la zi cu plata pensiei,a renuntat,in ultimul an,la orice legatura cu copiii.Oricum,de la finalizarea divorțului,adica in 4 ani de zile,a vizitat copii maxim 5 ori si sunat doar de ziua lor.Mulțumesc
Divort si custodie
ana2006
sunt divortata din 2007 custodia o am eu totala ptr ca tatal era plecat in strainatate cand sa dat sentinta nu are drept de vizita, nimic.si nici nu a platit ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
Lavynia7
Buna ziua!Am divortat la notar,în urma cu 4 ani,custodie comuna,fetita a ramas bineînteles la mine,mama ei.Tot atunci am stabilit cu tatal suma de 350 lei ... (vezi toată discuția)