avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stornare bon fiscal supermarket
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stornare bon fiscal supermarket

Buna ziua,
un client a cumparat din magazin o cartela 5 euro. I s-a dat cartela si bonul fiscal.
Dupa 10 minute vine inapoi si cere alta cartela cu numar, cea cu credit nu ii foloseste si ii trebuie cartela cu numar. Casa de marcat fiscala nu are posibilitatea de a storna bonul. Angajata mea i-a dat o alta cartela cu nr si de diferenta de pret(6lei) ,3 napolitane si-a luat clienta de pe raft.Clienta a fost deacord singura a luat napolitanele de pe raft si a plecat, dand de inteles ca situatia s-a incheiat amiabil.clienta nu a facut scandal.Clienta la dif de o zi a facut reclamatie OPC BUC. ca nu i s-a dat banii cei 6 lei numerar.
Cu ce a gresit casiera fata de client? fiind o valoare de numai 6 lei?
Cum se procedeaza in aceste situatii?
cu multumiri,

Alte discuții în legătură

Utilizare casa de marcat. noiembriesm noiembriesm Extras din OUG 28/1999, legat de utilizarea casei de marcat. Art 1Agenţii economici care efectuează livrări de bunuri cu amănuntul, precum şi prestări ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Colectarea de date cu caracter personal de catre societati comerciale Claudent2014 Claudent2014 Este legala colectarea datelor mentionate in titlu (nume, prenume, serie si numar de buletin al clientului) de catre societati comerciale in cazul ... (vezi toată discuția)