avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nume dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nume dupa divort

Buna ziua ! As vrea sa stiu daca in urma divortului de comun acord la notar am lasat fosta sotie sa imi poarte numele in continuare as putea sa ma razgandesc intrucat nu respecta intelegerea de la notar ? Multumesc anticipat oricui ma poate ajuta cu un raspuns !
Dacă deja ați divortat, femeia va rămâne cu numele dvs indiferent de ce doriți dvs. Nu mai exista cale prin care sa va luati numele înapoi.
Nu vă puteți răzgândi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare nume dupa divort CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am divortat acum 2 ani prin conventie notariala cu minori si i-am lasat numele de familie fostei sotii - acum ... (vezi toată discuția)
Nume purtat anterior alemate1974 alemate1974 Am divortat de fosta sotie acum 5 ani. Dupa divort ea a ales sa-mi pastreze numele. Avem o fetita de 8 anisori care normal imi poarta numele. Credeti ca este ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! o întrebare am și eu . dacă în instanță am ... ȘTEFANIA250707 ȘTEFANIA250707 Bună seara ! O întrebare am și eu . Dacă în instanță am fost deacord ca fosta soție sa îmi poarte numele de familie , iar acum ma-m răzgândit . Se ... (vezi toată discuția)