avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL

CAND SE DEPUNE CEREREA DE PRELUNGIRE DE LA 1 AN PANA LA 2 ANI
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:40, 4 Iulie 2016
Conform Ordinului MM nr. 1099/2016 privind aprobarea Instrucţiunilor de aplicare a prevederilor art. III alin. (1) din Legea nr. 66/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor cererea se depune in cursul lunii iulie 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil petronel11 petronel11 Buna ziua, Avem o colega care are CIM incheiat pe perioada determinata. Ea este in concediu pentru crestere copil din mai (a optat pentru 1 an). CIM expira ... (vezi toată discuția)
Concediu de cresterea copilului cliviaus10 cliviaus10 Sunt mama unui copil de un an si sase luni. Am revenit la munca cu cateva zile inainte de a implini copilul un an. Sunt in perioada in care dispun de ... (vezi toată discuția)
Supliment de insertie elizaelena1994 elizaelena1994 Buna ziua . Sotul meu beneficiaza de stimulentul de insertie, de cand s-a nascut fetita noastra ( 21.09.2014); eu nu am lucrat deloc inainte de a o naste. ... (vezi toată discuția)